Διακόσμηση σε ένα δικηγορικό γραφείο στο Κολωνάκι

2020-05-08

Οι περισσότεροι πελάτες μας μας γνωρίζουν από τις συλλογές μας σε έπιπλα σπιτιού, αλλά η εταιρεία μας εξειδικεύεται και στην κατασκευή επίπλων για επαγγελματικούς χώρους. Τα δικηγορικά γραφεία και οι δικηγορικές εταιρείες αποτελούν τακτικοί μας πελάτες καθώς η διαχρονικότητα και το κύρος των επίπλων μας είναι αυτό που αναζητούν για την διακόσμηση των επαγγελματικών τους χώρων.

Στο συγκεκριμένο γραφείο υπήρχαν ήδη κάποια έπιπλα – ένα πολύ επιβλητικό κλασικό γραφείο αντίκα με δερμάτινες λεπτομέρειες με την αντίστοιχη μασίφ ξύλινη καρέκλα γραφείου, καθώς και ένα οκτάγωνο συνεδριακό τραπέζι. 

Στην μελέτη του χώρου και σε συζήτηση που είχαμε με τον πελάτη για να καταλάβουμε τις ανάγκες του, καταλήξαμε στον σχεδιασμό και την κατασκευή τριών βιβλιοθηκών βασισμένες στο σχέδιο Άρτεμις, η μια στην εντυπωσιακή διάσταση των τεσσάρων μέτρων για να καλύπτει όλο τον τοίχο πίσω από το γραφείο.

Οι άλλες δυο βιβλιοθήκες Άρτεμις ήταν πανομοιότυπες σε διάσταση 2,20Χ2,60 και τοποθετήθηκαν στον απέναντι τοίχο δίπλα δίπλα δίνοντας την εντύπωση μιας ενιαίας βιβλιοθήκης. Οι βιβλιοθήκες κατασκευάστηκαν από μασίφ ξύλο καρυδιάς και ρίζα ελιάς.

Συμπληρωματικά προστέθηκαν δυο  καρέκλες σε σχέδιο Νο. 134-2-Α με πράσινη δερμάτινη επένδυση, για τους επισκέπτες του γραφείου. Στο σχέδιο Άρτεμις προσαρμόσαμε την κατασκευή της ρεσεψιόν του γραφείου, η οποία τοποθετήθηκε στην είσοδο. Με αυτόν τον τόπο συνδέθηκε οι διακόσμηση σε όλους τος χώρους, από την είσοδο στην ρεσεψιόν, στο γραφείο και στην αίθουσα συνεδριάσεων.  

Η φωτογράφιση έγινε στην Δικηγορική Εταιρία Βενιέρης, Αλεξανδροπούλου στα γραφεία τους στο Κολωνάκι. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά εταιρεία και τους συντελεστές της για τον χρόνο και την βοήθεια που μας προσέφεραν.