Ο νόμος «προστάζει» η Kapawoods πραγματοποιεί….

2020-05-08

Έτσι έγινε στο δικηγορικό γραφείο του κυρίου Παναγιώτη Τσόγκα, ενός νέου και ταλαντούχου δικηγόρου, που πολύ σύντομα κατάφερε να φτάσει ψηλά στη «λίστα» των μεγάλων ονομάτων του χώρου του με κύρια χαρακτηριστικά του τον δυναμισμό και την ακεραιότητά του.

Δημιούργησε την δικηγορική εταιρία Παναγιώτης Τσόγκας & Συνεργάτες η οποία δεν θα μπορούσε να μην στεγαστεί σε έναν χώρο ανάλογο της σοβαρότητας και του επαγγελματισμού της.

Εδώ ξεκινάει και το δικό μας δύσκολο έργο, καθώς η «εντολή» του ήταν να φτιάξουμε για τον ίδιο και την εταιρία του ένα γραφείο, κομμένο και ραμμένο 100% πάνω στις δικές του ανάγκες και προσδοκίες και προπαντός… «δεν θα έπρεπε λείψει τίποτα», όπως μας είπε.   Η εμπιστοσύνη που μας έδειξε αποτέλεσε ουραγό έμπνευσης και δημιουργικότητας, στοιχεία που αποτυπώνονται περίτρανα στο τελικό αποτέλεσμα.

Το μοντέλο που επέλεξε ο κ. Τσόγκας ήταν το Άρτεμις, μία εξαιρετική επιλογή που με τις κλασικές του γραμμές ανέδειξε όλη την κατασκευή ενώ τα ξύλα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν καρυδιά και ρίζα ελιάς.

Η μεγάλη βιβλιοθήκη δεσπόζει στο χώρο και χαρακτηρίζει όλο το έργο. Εκτείνεται σε όλο το μήκος του κεντρικού τοίχου και αποτελεί την πρώτη και πιο σημαντική εντύπωση που αποκομίζει κάποιος που μπαίνει στο γραφείο της εταιρίας.  Στο κέντρο της έχει δημιουργηθεί χώρος για την καρέκλα του χρήστη, έλκοντας αμέσως το βλέμμα του επισκέπτη. 

Η κατασκευή συνεχίζεται με βιβλιοθήκες δεξιά και αριστερά με κλειστούς χώρους για αρχειοθέτηση, τόσο απαραίτητους στην καθημερινότητα των χρηστών και ένα ερμάριο κάτω από το παράθυρο, κατασκευασμένο στις διαστάσεις του διαθέσιμου χώρου προκειμένου να δημιουργηθούν περισσότερα σημεία αποθήκευσης.

Μία πανέμορφη ροτόντα τοποθετήθηκε επίσης στο χώρο αποτελώντας το σημείο συναντήσεων του γραφείου, ενώ η κομψή ανθοστήλη με πόρτα αποθηκευτικού χώρου διακοσμεί το σύνολο.

Το έργο ολοκληρώνουν δύο καρέκλες επισκεπτών και δύο με μπράτσα σε σικ γραμμές και όλες ντυμένες με δέρμα και ταπετσαρία καπιτονέ.

Ήταν χαρά μας που μας διέθεσε τον τόσο όμορφο χώρο του για αυτήν την φωτογράφηση και ευχόμαστε ολόψυχα στον ίδιο και τους συνεργάτες του, κάθε επιτυχία.