ΠΡΟΤΑΣΗ σε 3D EFFECT. Εμπειρία σε 3 διαστάσεις

2021-01-11

Είναι πλέον γεγονός ότι στη σημερινή εποχή η επιτυχία έρχεται πιο αποτελεσματικά όταν δύο μεγάλες δυνάμεις αποφασίσουν να συνεργαστούν. Δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις το ρεύμα..

Έχουμε λοιπόν τη χαρά να σας παρουσιάσουμε ένα καινούριο έργο στο σπίτι ενός νέου ζευγαριού στη Σαλαμίνα Αττικής, με τη συνέργεια της Κωνσταντάρας Χειροποίητο Έπιπλο και της KapaWoods Furniture & Woodcrafts.

Οι πελάτες μας ζήτησαν τη βοήθειά μας για την ανακαίνιση του πατρικού τους όπου για μας αποτέλεσε μία νέα πρόκληση καθώς το στοίχημα ήταν να «παντρέψουμε» την αρχιτεκτονική και τη διαρρύθμιση ενός σπιτιού που κατασκευάστηκε πριν 35 χρόνια, με τη σύγχρονη προσέγγιση και τις νεανικές επιθυμίες δύο νέων ανθρώπων.

Η ζήτηση αφορούσε τον ενιαίο χώρο του καθιστικού και της τραπεζαρίας και την πλήρη διαμόρφωση του dressing room από το μηδέν.

Η μελέτη χώρου για το καθιστικό απαιτούσε ιδιαίτερη προσέγγιση καθώς ο μεγάλος τοίχος του δωματίου φιλοξενεί σε προεξοχή στο κέντρο του το τζάκι, δημιουργώντας έτσι δύο φυσικές εσοχές δεξιά και αριστερά του.

 Οι πελάτες ήθελαν μια κατασκευή στις δύο αυτές πλευρές όπου αριστερά θα τοποθετούσαν μια μεγάλη τηλεόραση ενώ δεξιά μια κάβα για ποτά, κρασιά κλπ

Ο σχεδιασμός της κατασκευής που δημιουργήσαμε, αξιοποιεί τη θέση του τζακιού σε προεξοχή «φέρνοντας» στην ίδια ευθεία το δεξί και αριστερό μέρος της. 

Αριστερά τοποθετήθηκε η τηλεόραση με ειδικό βραχίονα ώστε να αλλάζει θέση και γωνία προβολής ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.

 Δεξιά κατασκευάστηκε η επιθυμητή κάβα που καλύπτεται από φιμέ τζάμι για την αρμονία του σχεδίου και του χρωματισμού.

Στο κάτω μέρος δημιουργήθηκαν από  4 «κρυφά» συρτάρια ενώ οι επάνω χώροι αξιοποιήθηκαν για αποθήκευση και για την τοποθέτηση του κλιματιστικού. 

Η μοναδικότητα της κατασκευής από μαύρη λάκα και μασίφ κάθετα δοκάρια, έγκειται στο γεγονός ότι η τρισδιάστατη όψη της δίνει την εικόνα πολυτελούς επένδυσης τοίχου, μεγαλώνοντας περισσότερο το δωμάτιο και προσφέροντας στους ενοίκους του σπιτιού ζεστασιά και οπτική αρμονία. 

Μπροστά στο τζάκι στήθηκε ένας καναπές με καπιτονέ στοιχεία και χρυσές λεπτομέρειες κατ’ επιλογή του ζευγαριού.

Το ανάκλιντρο έχει την δυνατότητα να στέκει μόνο του στο χώρο σαν άρτιο έπιπλο ενώ η εφαρμογή του στο μεγάλο κομμάτι δίνει την αίσθηση του γωνιακού καναπέ. 

Στο πίσω μέρος του καναπέ τοποθετήθηκε η τραπεζαρία. Το τραπέζι στήθηκε σκόπιμα κοντά στον τοίχο με τις καρέκλες 3 και 3 παράλληλα από τη μία και την άλλη πλευρά ώστε να δημιουργούνται οι σωστές γραμμές διαδρόμησης μέσα στο χώρο. 

Dressing room.

Η ιδέα σε ένα τέτοιο δωμάτιο για τον χρήστη, είναι να βρίσκεται κυριολεκτικά στην ντουλάπα του όταν μπαίνει μέσα σ αυτό. Και την κάναμε πραγματικότητα! 

Η μελέτη του χώρου προέβλεψε την κατασκευή με πλήρη κάλυψη του δωματίου με χώρους για κρεμαστά ρούχα, αρκετά συρτάρια και μία ολόκληρη στήλη για παπούτσια και μπότες.

Δημιουργήθηκε επίσης το boudoir για την κυρία καθώς και μία ψηλή βιτρίνα με εσωτερικό φωτισμό κατόπιν δικής της επιθυμίας.

Εάν θέλετε κι εσείς να βιώσετε την μοναδική εμπειρία των εφαρμογών ‘’Κωνσταντάρας Χειροποίητο Έπιπλο’’ & ‘’ΚapaWoods Furniture & Woodcrafts’’ τηλεφωνήστε σήμερα στο +302299066375 (ή στείλτε μας email στο info@konstantaras.net)  και μετατρέψτε το δικό σας χώρο σε άλλη «διάσταση».

Με εκτίμηση
Κ.